Kwekerij & groothandel

De Kroon flowers heeft sinds haar bestaan al ervaring met het leveren en bevoorraden van diverse winkels en verkoopruimtes. Het leveren kan seizoensgebonden zijn maar ook jaar rond.

De Kroon flowers heeft vrijwel ervaring met alle categorie├źn in groenproducten die voornamelijk zelf gekweekt worden of direct aan de klok worden ingekocht.
Het kweken doen we in de kassen, containerveld en op het land (volle grond). De kwekerij is sinds de oprichting onderdeel van het bedrijf. Om het assortiment te  verbreden is er later in de jaren naarmate het bedrijf zich uitbreide steeds meer stukken kas aangebouwd en is het containerveld aangelegd. Tot heden heeft het bedrijf zich uitgebreid tot een handelskwekerij met voldoende verkoopruimte voor de particuliere verkoop.

De Kroon flowers biedt de mogelijkheid winkels en verkoopruimtes te bevoorraden van een breed assortiment groen producten. Het assortiment wordt naar wens en eisen samengesteld. Zo nodig geven wij graag advies in productactualiteit, samenstelling en verkoopprijzen.

Wekelijk krijgt De Kroon flowers de verse producten binnen en controleert deze producten dagelijks om de kwaliteit voldoende te kunnen waarborgen. 

Voor aanvullende informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of kom langs om het assortiment en kwaliteit zelf waar te nemen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met
info@dekroonflowers.nl 
Of bel: 0485-540532

bootstrap sliderbootstrap slider