Workshops

Regelmatig geven wij leuke workshops in onze sfeervolle workshopruimte. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, maken wij met elkaar mooie, kleurrijke creaties.

Hieronder treft u onze kerst-workshopkalender aan. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een workshop ‘op  maat’ voor iedere gelegenheid.
Al onze workshops beginnen om 19:30
Bij elke workshop kunt u uw eigen creativiteit kwijt. U kunt zelf of met hulp uw eigen creatie maken. Er is een ruime keuze uit materialen die tijdens de workshop ter beschikking staat.
Foto’s zijn dus slechts voorbeelden. U kunt zelf uw kleuren en materialen bepalen.

Twee weken voor aanvang van de workshop zullen voorbeeldfoto’s van de te maken creatie op onze site geplaatst worden.

Voor een bedrijfsuitje of groepsarrangement kunt u ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Aanmelden

kan via wilmavanlent@dekroonflowers.nl
Vermeld uw naam, telefoonnummer, email adres en datum dat je wilt komen.
U kunt ook bellen met 0485-540532, of kom langs bij ons in de zaak.
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend.

Workshopkalender

Ook zo’n zin in een avondje uit en creatief bezig te zijn?

Paasworkshop op woensdag 22 maart en donderdag 23 maart zijn er open inschrijvingen. De foto’s zijn slechts voorbeelden. Wij geven u de gelegenheid voor het inbrengen van eigen creativiteit en de mogelijkheid gebruik te maken van diverse materialen en kleuren die rijkelijk ter beschikking staan. Hapje en een drankje wordt u ook van voorzien.

Er zijn datums van open inschrijvingen waar u zich voor in kan schrijven. Dit graag per mail naar: wilmavanlent@dekroonflowers.nl of telefonisch 0485-540532 of 06-83018888

Ook bieden wij de mogelijkheid om met een eigen groep (vanaf 6 personen)een workshop te doen. In overleg kunnen we een datum en te maken item bespreken. Voor deze avonden zijn er 3 stukken waar u uit kunt kiezen.

  • 1) draadmand met vaas. € 35,00
  • 2) paasbloemstuk. € 39,95
  • 3) paasstuk op frame. € 65,00 (50 cm hoog)
  • Aanvang workshop 19:30 Ingang Bloemenstraat 6, Milsbeek